Apple aanbieding

Bijzonder veel mensen zijn grote liefhebber van de toestellen die door de jaren heen door Apple op de markt zijn gebracht. Dat is ook niet zo vreemd. Neem nu bijvoorbeeld de iPhone en de iPad. Beide toestellen blinken uit op vlak van gebruiksvriendelijkheid en beschikken daarenboven ook nog eens over een uitmuntend design welke u niet snel terug zult vinden bij andere merken. Het enige nadeel van dit merk is dat we een Apple aanbieding gerust een zeldzaam fenomeen mogen noemen. Apple zelf zal er dan ook niet snel voor kiezen om een bepaald, nieuw toestel van hun in promotie te zetten, in tegendeel. Wil het ontbreken van een actuele Apple aanbieding meteen ook betekenen dat er geen mogelijkheid bestaat om één van deze fantastische toestellen in huis te halen? Absoluut niet! Er bestaat namelijk een zeer interessant alternatief voor een Apple aanbieding welke we graag aan u willen voorstellen.

Een Apple aanbieding met abonnement

Het is niet omdat Apple zelf niet bepaald regelmatig uitpakt met een aanbieding dat andere partijen dat daarom ook niet doen. Neem nu bijvoorbeeld de verschillende providers. Elke provider kiest er minimaal (vaak heel wat meer) per jaar voor om een bepaalde aanbieding de wereld in te sturen waarbij er een iPhone gecombineerd met een abonnement wordt verkocht tegen een zogezegd goedkopere prijs. Op het eerste zicht lijkt dit ook zeker te kloppen en door middel van een Apple aanbieding als deze is het mogelijk om uw nieuwe, favoriete smartphone aan te schaffen tegen een aanzienlijk lager prijskaartje, maar schijn bedriegt. Op het einde van de rit zult u immers merken dat er helemaal geen financieel voordeel werd verkregen en bovendien kunt u niet zomaar meer overstappen naar een andere provider. Erg vervelend!

De nadelen van een Apple aanbieding met abonnement

Op het eerste zicht mag een Apple aanbieding gecombineerd met een abonnement dus wel interessant zijn, er zitten enkele zeer vervelende addertjes onder het gras waar u maar beter rekening mee kunt houden. Zo gebeurt het vaak dat het Apple toestel dat u op deze manier in handen krijgt niet simlock-vrij is. Dit zorgt er voor dat u niet zomaar kunt overstappen naar een andere provider zonder ook een nieuw toestel aan te schaffen. Overstappen kan bij een Apple aanbieding gecombineerd met een abonnement sowieso niet voor een bepaalde periode. Afhankelijk van het contract dat u heeft ondertekend kunt u zomaar tot wel vier jaar vast komen te zitten. Dat is vervelend, zeker omdat tegen die tijd uw nieuwe smartphone uiteraard al lang terug is achterhaald. Vooraleer in te tekenen op een Apple aanbieding met abonnement is het dus altijd belangrijk om stil te blijven staan bij deze nadelen. Betekent dit dat er geen mogelijkheid bestaat om voordeliger een iPhone aan te schaffen? Gelukkig niet!

Ontdek de voordelen van een refurbished iPhone

Het merendeel van de mensen kiezen er niet voor om in te tekenen op een Apple aanbieding met abonnement omdat ze nood hebben aan een nieuw pakket, maar wel omdat ze gewoon op een voordelige manier een toestel van Apple willen kunnen kopen. Gelukkig hoeft u daarvoor niet noodzakelijk te kiezen voor een dergelijke aanbieding, het kan immers ook anders en ook nog eens heel wat interessanter. Neem nu bijvoorbeeld het kopen van een refurbished iPhone. Een dergelijk toestel is net niet nieuw, maar toch zijn er heel wat cruciale onderdelen van vervangen. Het betreft hier niet alleen de volledige behuizing, maar ook de batterij, de speakers en zelfs de microfoon. Op deze manier lijkt het niet alleen alsof uw iPhone volledig nieuw is, daarnaast zult u ook merken dat u er erg lang gebruik van zult kunnen maken. Een refurbished iPhone kopen in plaats van intekenen op een Apple aanbieding zorgt er daarnaast ook voor dat u steeds beschikt over een toestel welke simlock-vrij is. Met andere woorden, wanneer u wenst te veranderen van provider is dat geen enkel probleem.

In de originele doos inclusief accessoires

Een refurbished iPhone is in vergelijking met een Apple aanbieding ook interessant omdat het toestel gewoon als nieuw in de oorspronkelijke doos wordt geleverd. Dit is echter nog niet alles, want ook de standaard accessoires worden gewoon meegeleverd zoals dat bij een nieuw toestel het geval zou zijn. Dit alles zorgt er voor dat u zonder zorgen een bijna nieuwe smartphone in handen krijgt tegen een wel erg interessant prijskaartje.

Een refurbished iPhone met garantie

Bovenstaande zal heel veel mensen reeds weten te overtuigen om niet zomaar in te tekenen op een Apple aanbieding met abonnement, maar te opteren voor een refurbished toestel. Toch hebben we nog niet alle voordelen de revue zien passeren. Het is namelijk zo dat een refurbished iPhone eveneens is voorzien van een garantie van 12 maanden. Duiken er binnen deze periode dus met andere woorden problemen op, dan bent u daar tegen beschermd. Dit zorgt er niet alleen voor dat een refurbished iPhone kopen u de mogelijkheid biedt om heel veel geld te besparen, daarnaast kunt u ook nog eens echt op beide oren slapen.

Conclusie; een Apple aanbieding biedt u weinig vrijheid

Op basis van bovenstaande is het niet zo moeilijk om uit te maken dat het kopen van een refurbished aanbieding vaak veel interessanter is dan intekenen op een Apple aanbieding. Op het eerste zicht lijkt een Apple aanbieding dan wel interessant, veel mensen verkijken zich volledig op de prijs van het toestel zonder rekening te houden met de rest. Het feit dat u doorgaans voor enkele jaren vast zit bij die ene provider zorgt er dan ook voor dat u niet altijd zult kunnen blijven rekenen op de scherpste prijs voor uw abonnement, in tegendeel. Wanneer u bovendien in de loop der tijd een nieuwe smartphone wenst aan te schaffen kan het gebeuren dat u niet één, maar wel twee keer moet betalen. De maandelijkse kosten voor uw oude toestel inclusief abonnement blijven dan immers gewoon tot het einde van de looptijd doorlopen. Bent u na het lezen van dit alles niet meer echt te vinden voor het intekenen op een Apple aanbieding, maar wilt u wel een iPhone tegen een lagere prijs kunnen bestellen? Dan is er voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen echt heel wat interessanter!

Shopping Cart