Geld besparen met goedkoopste gsm aanbiedingen

Wanneer u van plan bent om een nieuwe gsm te kopen is het niet meer dan normaal dat u even de verschillende actuele aanbiedingen onder de loep neemt. De goedkoopste gsm aanbiedingen zorgen er dan ook voor dat u tegen een zeer voordelige prijs een nieuwe smartphone in huis kunt halen. Waar veel mensen echter geen rekening mee houden is dat de kostprijs van het abonnement bij dergelijke aanbiedingen vaak aanzienlijk hoger ligt. Op deze manier probeert de provider de lagere kostprijs te compenseren met een hogere periodieke prijs voor het abonnement. Dat kan omdat de looptijd van zo’n abonnement behoorlijk lang is. Niet zelden kunt u dan ook de eerste twee tot drie jaar niet meer veranderen van provider, tenzij u uiteraard bereidt bent om twee keer te betalen. Geld besparen met de goedkoopste gsm aanbiedingen lijkt dus op het eerste zicht kinderspel, maar in de praktijk kunt u er zomaar heel wat geld mee verliezen.

Voorwaarden van de goedkoopste gsm aanbiedingen

Wanneer u op zoek bent naar een gloednieuwe mobiel om aan te schaffen is het niet meer dan normaal dat u in een bepaalde winkel informatie zult opvragen over de goedkoopste gsm aanbiedingen. Ongetwijfeld worden er u vervolgens een reeks van deals voorgesteld waardoor u een toestel in huis kunt halen die aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen en die bovendien ook nog eens bijzonder aantrekkelijk geprijsd is. Het financiële voordeel waar u op deze manier op kunt rekenen lijkt echter slechts schijn te zijn. Wanneer u verder gaat kijken naar de voorwaarden die aan de gsm aanbieding in kwestie verbonden zijn wordt het immers meteen duidelijk dat deze alles behalve financieel interessant zijn.
 

In eerste instantie is er bijvoorbeeld het feit dat een toestel steeds moet worden aangekocht in combinatie met een abonnement. Op zich geen probleem, het merendeel van de mensen koopt toch een nieuwe mobiel om er vervolgens meteen een passend abonnement bij af te sluiten, maar het verschil zit hem in twee factoren. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de looptijd van het abonnement. Daar waar u bij gewone deals altijd de mogelijkheid heeft om uit te stappen wanneer u dat wenst geldt dat niet op het ogenblik dat u kiest voor een combinatie-aanbieding bestaande uit een abonnement met toestel. Het tweede punt heeft betrekking tot de kostprijs. In vergelijking met een standaard abonnement ligt deze bij een combinatie-aanbieding immers een niet onaanzienlijk stuk hoger waardoor het financiële voordeel al snel verdwijnt.

Geen vrijheid om over te stappen

Een beroep doen op één van de goedkoopste gsm aanbiedingen die er op de markt zijn terug te vinden levert u dus in principe niet alleen geen financieel voordeel op, daarnaast bent u ook nog eens uw vrijheid kwijt. Wat namelijk wanneer u binnen de drie jaar van uw contract een nieuwe mobiel wenst te kopen? Of indien deze stuk gaat? U kunt dan wel naar de winkel gaan om een nieuwe te bestellen, maar u blijft verbonden aan uw contract waardoor u tot de einddatum moet betalen. Het intekenen op de goedkoopte gsm aanbiedingen heeft dan ook veel weg van een strop die rond uw nek wordt gelegd en daar zit uiteraard helemaal niemand op te wachten.

Alternatief voor goedkoopste gsm aanbiedingen

Bovenstaande maakt eigenlijk reeds duidelijk dat de zo gezegde goedkoopste gsm aanbiedingen in de praktijk wel eens een behoorlijk stuk minder voordelig kunnen uitvallen. Dat is jammer, want voor veel mensen lijken ze op het eerste zicht erg interessant te zijn. Hoe u het ook draait of keert, het is op deze manier wel mogelijk om die ene gloednieuwe smartphone in huis te halen zonder dat u daarvoor een fortuin moet betalen.
 

Wanneer de goedkoopste gsm aanbiedingen geen uitweg bieden en u er toch voor wenst te kiezen om één van de betere mobiele toestellen op de markt te kopen kunt u altijd nog een zogenaamde refurbished mobiel bestellen. Hier bij Netnietnieuw.eu bieden we onze klanten twee verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u er voor kiezen om een gewone gebruikte tweedehandse mobiel aan te schaffen, maar kunt u eveneens kiezen voor een refurbished toestel. Het verschil zit hem in het feit dat er bij een refurbished exemplaar die u in onze winkel koopt meerdere onderdelen zijn vervangen waardoor ze net niet nieuw is.

Voordelige, gebruikte of refurbished toestellen

Wanneer u een refurbished toestel gaat aanschaffen kunt u er op rekenen dat niet alleen de volledige behuizing is vervangen, maar eveneens de batterij, de speakers en de microfoon. Bovendien geldt dit ook voor de batterij waardoor u geen beperkte batterijduur hoeft te vrezen, in tegendeel. Ondanks het feit dat al deze verschillende onderdelen vervangen zijn betekent dit uiteraard niet dat het toestel echt helemaal nieuw is. Omwille van deze reden kunt u dan ook altijd rekenen op een aanzienlijk lager prijskaartje in vergelijking met een compleet nieuw model.

Nog beter dan de goedkoopste gsm aanbiedingen

Wanneer u een keuze moet maken tussen beide opties zult u merken dat het kopen van bijvoorbeeld een refurbished iPhone heel wat interessanter is dan intekenen op één van de verschillende goedkoopste gsm aanbiedingen die u in een bepaalde winkel worden voorgesteld. U verbinden aan een dergelijk abonnement met voordelige mobiel zorgt er bijvoorbeeld onder meer voor dat u het kunt vergeten om gebruik te maken van een prepaid simkaart. U bent immers ten allen tijde verplicht om een abonnement af te sluiten, of u deze nu daadwerkelijk gaat gebruiken of niet. Dit opent uiteraard nog nieuwe perspectieven. Wilt u bijvoorbeeld graag een goedkope mobiel in huis halen voor uzelf, uw zoon of dochter en moet er gebruik gemaakt worden van een prepaid simkaart? In dat geval heeft u meteen een extra goede reden om er voor te kiezen om één van de verschillende refurbished telefoons in huis te halen hier bij Netnietnieuw.eu.

Conclusie; kies voor refurbished toestellen!

Bovenstaande mag het eigenlijk duidelijk maken dat het kopen van refurbished toestellen heel wat interessanter is dan intekenen op één van de verschillende, goedkoopste gsm aanbiedingen. U blijft immers alle vrijheid behouden die u wenst en bovendien is het ook nog eens zo dat u zonder probleem gebruikt kunt maken van een prepaid simkaart. Dit is niet alleen interessant voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor uw kinderen. Door een refurbished iPhone te combineren met een prepaid simkaart hebben uw kinderen immers alles wat ze maar van een smartphone verwachten, maar dan wel zonder de torenhoge kostprijs en met overzicht over hun verbruik. Het aanschaffen van één van de vele refurbished of gebruikte smartphones uit het assortiment hier bij Netnietnieuw.eu kunnen we dan ook met recht en rede heel wat interessanter noemen dan het afsluiten van één van de combinatie deals die op regelmatige basis worden aangeboden.

Shopping Cart